Fra en deltager i et mentorforløb – 

“Det har været en fantastisk oplevelse for mig at se en stærk kvinde i en bygning der bare så ud til at være fyldt med mænd, det giver mig en fornemmelse af at ligemeget hvem man er skal man bare arbejde hårdt og være dedikeret til sit arbejde, så skal man nok komme langt. Jeg ville forslå high5girls til piger i min alder fordi det giver et rigtig godt indblik i at være dame i verdenen inden for teknologi og viser også at det ikke kun er mænd der ved hvordan det fungerer.” 

Carla – deltager i High 5 Girls mentorforløb 2019-2020

MENTORFORLØB

Vi går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen

I får mulighed for at bruge en teknologi i praksis

I tilknyttes en High5Girls rollemodel, som I mødes med 5-6 gange, hvor I sammen går lidt dybere ind i udviklingen af jeres løsning

Der kan tages fotos som High5Girls kan bruge til webside eller opslag på sociale medier

Måske dette ikke bliver den opfindelse I ønsker at fortsætte med – i så fald er det vigtigt at huske på at det ikke er altid det er den første idé, der bliver stor – men – I har så noget noget praktisk erfaring I kan bruge til næste store idé, og I har fået et forløb I kan skrive på jeres CV

HVORDAN TILMELDER DU DIG?

Hvis du har været med på en High5Girls hackaton eller sommercamp og du og dit team har interesse i at fortsætte i et mentorforløb kontakter du Marianne på ma@high5girls.dk – så finder vi en rollemodel, som vil kunne hjælpe jer igennem forløbet. Skriv også gerne hvis du har spørgsmål om forløbet.

Fra en mentor – 

“Mentorforløbet har givet mig muligheden for at vise den yngre generation, at det ikke kun er drengene der kan finde ud af at lege med computere og robotter, og dermed også vise dem at de ikke er alene. Mit håb er, at piger i alle aldre anerkender deres potentiale og føler sig inspireret til at forfølge en karriere i STEM, hvis de har lyst.” 

Jennifer Faridi – mentor i High 5 Girls 2019-2020

VIL DU VÆRE MENTOR

Hos High5Girls kan du blive mentor for en gruppe piger, der efter en hackaton, ønsker at fortsætte deres rejse ind i entreprenørskab og STEM verdenen. Udfordringen vil være at finde en løsning på et af FNs verdensmål – hvor teknologi på en eller anden vis er en del af løsningen. En mentor mødes 5-6 gange med pigerne over de efterfølgende 6-12 måneder (fysisk eller via Skype). Som mentor har du til opgave at inspirere pigerne og hjælpe dem når de støder ind i udfordringer, og har brug for et skub. Pigerne inviteres til at pitche deres idé og løsning på en sommercamp, hvor du også meget gerne deltager, men det er intet krav.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Send en mail til contact@high5girls.dk og fortæl din historie. Det skal være kort: Hvem er du, uddannelse, din vej til job og hvor du er i dag samt hvorfor du har lyst til at være mentor hos High5Girls. Så kontakter vi dig.