VI SØGER; CAMP koordinator, som elsker at skabe den gode stemning, studenterjob

Kan du lide at koordinere projekter ned til mindste detalje, og synes du også at det er sjovt at svæve over vandene og få vores unge deltagere til at føle sig godt tilpas og lidt forkælet. Hvis du samtidig er ansvarsbevidst og har en cando-attitude, så er denne stilling måske noget for dig.

High5Girls er en non profit organisation, der arbejder på at motivere flere piger til at vælge STEM. Det gør vi blandt andet på camps, hvor unge piger arbejder med udvalgte teknologier og de problemstillinger, som teknologierne er med til at løse. Pigerne møder her 2 af vores rollemodeller, der enten studerer eller arbejder med teknologien. I de to dage får pigerne lov at afprøver metoder, teknologi og får også en entreprenør opgave, som skal løses på baggrund af deres nye viden. Pigerne træner også entreprenørskab – at få ideer og finde løsninger samt at stille sig op og tale for en mindre forsamling.

 

High5Girls Camps er et fritidstilbud til piger i alderen 13-16 år, hvor de kan mødes med ligesindede om deres interesser indenfor et bredt science område. Vi ønsker at skabe meningsfulde fællesskaber, hvor pigerne føler et tilhørsforhold og kan fordybe sig, men hvor der også er plads til at hygge sig og finde nye venskaber.

Rollen som camp koordinator vil være ansvarlig for:

  • Koordinering omkring lokaler, nøgler og andet praktisk med de rollemodeller, der skal undervise på campen.
  • At skabe en hyggelig og tryg stemning, når pigerne ankommer
  • De praktiske forberedelser inden og under campen; indkøb af mad og drikke, indkøb af materialer, kørsel til eventsted med merchandise, snacks, t-shirts, kontakt til hostel, stille mad frem, oprydning efter måltider.
  • At der er snacks, frokost, aftensmad på de rigtige tidspunkter.
  • Logistik i forbindelse med transport af pigerne fra camp stedet til hostel og tilbage igen dagen efter.

Som camp koordinator vil du være til stede på vores camps og vil derfor også skulle overnatte (på eget værelse). Du skal regne med at skulle med på 2 camps pr måned. En camp er fra fredag kl. 14 til lørdag kl. 16. Indimellem camps vil du arbejde med alt det forberedende.

Vi er en lille organisation, men vi har meget fokus på at alle skal føle sig godt klædt på til opgaverne, så du vil blive taget godt imod. Vi vil også gøre os umage med at støtte, vejlede og hjælpe dig godt i gang. Når det kører, skal du regne med, at du arbejder ret selvstændigt imellem camps. På selve campen er det anderledes – dér er 2 rollemodeller med til at løfte stemningen og gøre det til en god og lærerig oplevelse.

Jobbet beregnes til gennemsnitligt 15-20 timer om ugen. Men timerne vil variere og I uger med camps lægges flere timer end i uger uden.

Vi søger en fleksibel, struktureret, hands-on, pålidelig person, der tager godt imod denne udfordring. Stillingen kan være egnet til, men ikke begrænset til, en, der studerer. Det vil være en fordel, at du har kørekort.

Kontakt Mette Meltinis på mm@high5.dk eller ring på 20 83 73 59 med spørgsmål.

Venlige hilsner,
Marianne og Mette