Camp om nervesystemet, smerteforskning og kunstig intelligens, Aalborg Universitet

For piger 14-16 år.

Hvad er smerte? Hvordan føler vi smerter? Hvordan måler vi smerter? I dag er det ikke muligt at måle, hvor meget smerte et menneske (eller dyr) føler. Så smerte skal forklares for at vide, hvor ondt det gør. Forestil dig derefter at føle ekstrem smerte og så ikke at være i stand til at udtrykke det. Det er det, Lauras forskning handler om. Hun forsker i neuroscience, og eksperimenterer med kunstig intelligens for at finde nye måder at opdage og måle smerter. Sammen med hende skal vi lærer om, hvordan vi føler smerter, og hvorfor smerteforskning er så vigtig.

På de to dage vil du komme til at arbejde med smerteforskning, kunstig intelligens og eksperimentere med de metoder, som forskere rigtigt bruger. Vi vil foretage kontrollerede forsøg med smerter, og du vil prøve det nyeste forskningsudstyr og metoder til at studere smerte. Vi vil se på nye opfindelser på dette område, og du vil også komme til at bruge din iværksættertankegang, når vi finder på nye metoder til at kommunikere smerte.

Campen vil foregå på dansk og engelsk. Du behøver ikke være flydende i engelsk for vi er flere dansktalende til stede, der gerne hjælper.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

Hvem: Piger 14-16 år

Tid: Fredag kl. 15-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag kl 9.30-15.00

Sted: Aalborg Universitet, Department of Health Science and Technology, Fredrik Bajers Vej 7D – 9220 Aalborg Ø

Overnatning: Vi overnatter på Aalborg Hostel, Skydebanevej 50, 9000 Aalborg og sørger for transport frem og tilbage til Aalborg Universitet. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 15 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular og klik send
Skriv ud for grå linje  : )

 

  T-shirt størrelse

  Er du

  Jeg giver hermed samtykke til, at medvirke på billeder og video, som High5Girls kan bruge på vores sociale medier til at fortælle, hvad vi står for?

  Læs mere om samtykkeerklæringen her

  Når du tilmelder dig siger du ja tak til at modtage vores nyhedsbrev (kommer en gang om måneden og du kan altid afmelde dig)

  Date

  okt 01 2021
  Expired!

  Time

  All Day

  Location

  Aalborg Universitet
  Fredrik Bajers Vej 7D
  Category
  QR Code