Design ud fra brugeroplevelser

Piger 14-16 år

Er du nogensinde blevet frustreret over et produkt i din hverdag? F.eks. at TV’et ikke skurer op i samme tempo, som du trykker på fjernbetjeningen? Eller har du været i tvivl om, hvordan et nyt produkt skulle betjenes?

En brugeroplevelsesingeniør arbejder med psykologiske aspekter såvel som tekniske. Til at forstå sammenspillet mellem de områder, så undersøges alt lige fra brugerens egne oplevelser, til udformning af prototyper, hvorefter evalueres og statistiske beregninger bestemmes, førend et endeligt produkt er etableret.  Netop produktudvikling og brugerinddragelse er det som campen vil omhandle. Ligeså vil campen også afspejle den interative proces, som brugeroplevelsesingeniøren arbejder under.

Du skal møde Christina Keller og Anne Kathrine Grauballe Klausen, der begge arbejder med produktdesign og psykologi. Christina har startet sin egen virksomhed, hvor hun hjælper kunder med at designe produkter. Anne-Kathrine læser på Aalborg Universitet og sammen med dem skal vi lære nogle af metoderne fra brugerdreven design og selv afprøve dem til at udvikle et produkt.

Campen er sponsoreret af Rambøll Fonden.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (forplejning og T-shirt)

Der er 16 pladser

Tid: Fredag den 12. sep kl. 10-19 (vi slutter kl 18 med pizza og hygge)

Sted: Aalborg Universitet (nærmere sted kommer i mail efter tilmelding)

Afhentning kl 19.

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular og klik send

Skriv ud for grå linje  : )

 

  T-shirt størrelse

  Er du  Jeg giver hermed samtykke til, at medvirke på billeder og video, som High5Girls kan bruge på vores sociale medier til at fortælle, hvad vi står for?

  Læs mere om samtykkeerklæringen her  Når du tilmelder dig siger du ja tak til at modtage vores nyhedsbrev (kommer en gang om måneden og du kan altid afmelde dig)


  • 00

   days

  • 00

   hours

  • 00

   minutes

  • 00

   seconds

  Date

  okt 19 2022

  Time

  10:00 am - 7:00 pm

  Location

  Aalborg Universitet
  Fredrik Bajers Vej 7D
  Category
  QR Code