Design ud fra brugeroplevelser

Piger 13-16 år

Er du nogensinde blevet frustreret over et produkt i din hverdag? F.eks. at TV’et ikke skurer op i samme tempo, som du trykker på fjernbetjeningen? Eller har du været i tvivl om, hvordan et nyt produkt skulle betjenes? Så har du haft en dårlig brugeroplevelse.

På denne camp skal vi lære, hvordan brugeroplevelsen kan bruges til at udvikle bedre produkter. Vi skal lære om de metoder, som en bruger-oplevelses-ingeniør gør brug af, når de inddrager brugeren og viden om deres adfærd til at udvikle et produkt. De arbejder altså både med det psykologiske og det tekniske.

Du skal møde Christina Keller og Anne Kathrine Grauballe Klausen, der begge arbejder med produktdesign og psykologi. Christina har startet sin egen virksomhed, hvor hun hjælper kunder med at designe produkter. Anne-Kathrine læser på Aalborg Universitet og sammen med dem skal vi lære nogle af metoderne fra brugeroplevelses design og selv afprøve dem til at udvikle et produkt.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (forplejning og T-shirt)

Tid: Lørdag den 4. marts kl. 10-17

Sted: Aalborg Universitet, Åbogade 40, 8200 Aarhus

Der er 16 pladser

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular og klik send
Skriv ud for grå linje  : )

  T-shirt størrelse

  Er du

  Jeg giver hermed samtykke til, at medvirke på billeder og video, som High5Girls kan bruge på vores sociale medier til at fortælle, hvad vi står for?

  Læs mere om samtykkeerklæringen her

  Når du tilmelder dig siger du ja tak til at modtage vores nyhedsbrev (kommer en gang om måneden og du kan altid afmelde dig)

  Kig efter bekræftelsesmail i Spam – den ender desværre ofte dér. 
  • 00

   days

  • 00

   hours

  • 00

   minutes

  • 00

   seconds

  Date

  mar 04 2023

  Time

  10:00 am - 5:00 pm
  Category
  QR Code