En helt ny verden med printet elektronik

Der er desværre ikke flere ledig pladser.
Vi skal besøge Teknologisk institut og lege med en helt ny teknologi: Printet elektronik. Du kender nok de der hårde plader, som sidder i al elektronik? Dem kan man nu lave på tyndt plast. Det betyder, at de bruges på nye måde fx kan de sys ind i tøj og måle din puls eller bruges i baby bleer, så man kan se, hvornår bleen er våd. Det er en teknologi, som kun lige har set dagens lys og som du skal være med til at udforske.

I skal møde vores rollemodel Anna, som arbejder på Teknologisk Institut, og hun vil vise os, hvordan teknologien virker og hvilke nye produkter, hun har været med til at udvikle med printet elektronik.

Så skal I selv prøve at finde på et produkt, som printet elektronik kunne bruges til. Og I får jeres egen printede plade med hjem.

Hvis du er super nysgerrig, kan du læse mere om printet elektronik her (det her er lidt avanceret og på campen går vi stille og roligt frem): https://www.dti.dk/specialists/advanced-digital-printing-of-electronics/37076 

Dagen vil hovedsageligt være på engelsk, da Anna taler engelsk, men vi er flere dansktalende voksne til stede, som kan hjælpe med det sproglige. Du skal dog være i stand til at forstå noget engelsk og have interesse i at øve dig:) Vores erfaring er, at det går fint.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (forplejning og T-shirt)

Hvem: Piger 13-16 år

Der er 10 pladser

Tid: Fredag den 12. sep kl. 16-21 (vi slutter kl 20 med pizza og hygge)

Sted: Teknologisk Institut, Gregersensvej 8, 2630 Taastrup

Indgang ved Bygning 6, Nanoproduktion of Mikroanalyse

Afhentning kl 21.

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

 

Date

aug 12 2022
Expired!

Time

4:00 pm - 9:00 pm

Location

Teknologisk Institut, Taastrup
Category
QR Code