Plast og genanvendelse: Er plast fortiden eller fremtiden?

For piger 13-16 år.

Alle har et forhold til plast – nogen et positivt forhold, andre et mere kompliceret forhold, og nogen er et sted midt i mellem. Hver dag må vi forholde os til plast – enten så har vi det på os, eller så er vores mad pakket ind i det.

Men hvad er egentlig sandheden om plast og plastaffald? Hvad er plast, er det godt for miljøet eller findes der bedre alternativer, og plastaffald, hvordan genanvendes det, og hvor meget? Og det plastsugerør, hvad var der lige galt med det?

På denne camp skal I møde Maria Dahl, der er uddannet civil-ingeniør i materiale-teknologi. Hun arbejder med genanvendelse af plast hos firmaet Aage Vestergaard Larsen i Mariager – se mere om dem her https://avl.dk/

Campen afholdes hos virksomheden og sammen med Maria dykker vi ned i en verden af plast, og du vil få viden og indsigt i et indviklet område som alle har en holdning til. I vil lære en hel del om hvad plast er, hvordan genanvendelse af plast fungerer: hele vejen fra A til Å, og hvordan produktion af plast og plastaffald påvirker miljøet. I vil få opgaver, hvor I skal bruge jeres iværksættertankegang til at finde nye metoder til at gøre genanvendelse af plast nemmere. I vil i løbet af campen måske få svar på mange af jeres spørgsmål om temaet, men garanteret også have mange nye spørgsmål med hjem.

Campen er sponsoreret af Knud og Dagny Gad Andresens Fond.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 7.-8. oktober

Tid: Vi mødes fredag den 7.10 kl. 16-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag den 8.10 kl 9.30-15.00.

Sted: Aage Vestergaard Larsen, Klostermarken 3, 9550 Mariager.

Overnatning: Vi overnatter hos DanHostel Hobro, Amerikavej 24, 9500 Hobro og sørger for transport frem og tilbage. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular og klik send
Skriv ud for grå linje  : )

  T-shirt størrelse

  Er du  Jeg giver hermed samtykke til, at medvirke på billeder og video, som High5Girls kan bruge på vores sociale medier til at fortælle, hvad vi står for?

  Læs mere om samtykkeerklæringen her  Når du tilmelder dig siger du ja tak til at modtage vores nyhedsbrev (kommer en gang om måneden og du kan altid afmelde dig)


  • 00

   days

  • 00

   hours

  • 00

   minutes

  • 00

   seconds

  Date

  okt 07 2022

  Location

  Århus
  Category
  QR Code