Plastik og genanvendelse

For piger 13-16 år.

Alle har et forhold til plast – nogen et positivt forhold, andre et mere kompliceret forhold, og nogen er et sted midt i mellem. Hver dag må vi forholde os til plast – enten så har vi det på os, eller så er vores mad pakket ind i det.

Men hvad er egentlig sandheden om plast og plastaffald? Hvad er plast, er det godt for miljøet eller findes der bedre alternativer, og plastaffald, hvordan genanvendes det, og hvor meget? Og det plastsugerør, hvad var der lige galt med det?

På denne camp skal I møde Maria Dahl, der er uddannet ingeniør i materiale-teknologi. Hun arbejder med genanvendelse af plast hos firmaet Aage Vestergaard Larsen i Mariager – se mere om dem her https://avl.dk/

Campen afholdes på virksomheden og sammen med Maria dykker vi ned i en verden af plast, og du vil få viden om og indsigt i et område, som alle har en holdning til. I vil lære at skelne mellem forskellige plasttyper, så når I står derhjemme, så ved I mere om, hvad der kan genbruges og hvad der ikke kan. I vil også lære om hvad plast er, og hvordan genanvendelse af plast fungerer: hele vejen fra A til Å. I vil få til opgave at genanvende plast – både ved at smelte det om til noget andet og ved at designe ting, der kan give plastik nyt liv.

Campen er sponsoreret af Knud og Dagny Gad Andresens Fond.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 7.-8. oktober

Tid: Vi mødes fredag den 7.10 kl. 16-19 og bagefter spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag den 8.10 er der program fra kl. 9.30 – 15.00.

Sted: (nærmere sted oplyses i velkomstmail).

Overnatning: Vi overnatter på et Hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

okt 07 2022
Expired!
Category
QR Code