Quantum Computers

Piger: 13-16 år

Lad os starte en rejse sammen, hvor vi kommer ind i en anden verden. Computere fungerer ikke som dem, du bruger i nu. De har langt mere power end dem, vi kender i dag, og de ville kunne bryde alle koder og passwords i verden på 1 sek. Hvordan ser den verden ud? Hvad kan man gøre af godt med disse computere, hvilke mennesker kan vi hjælpe? På campen bevæger vi os ind i en ”Quantum Verden”. Er du nysgerrig efter, hvordan den ser ud, så kom og vær med.  Sammen med Rayssa og Ingrid, to af vores rollemodeller og computer ingeniører, skal vi udforske dette nye eventyr.

Du lærer at arbejde med en helt ny teknologi, hvordan du koder ved hjælp af et kvantekredsløb og hvad du kan med disse nye koncepter. Vi skal kigge på, hvilke slags problemer, der kan løses med denne specielle maskine, hvad historien bag er, og hvordan du kan være en del af dette univers. I slutningen af campen skal I selv løse et reelt problem ved hjælp af kvante computeren.

På campen vil du få mulighed for, at dykke ned i hvad der er inde i en computer, og hvordan den fungerer. Du kommer også i kontakt med kvantefysikkens fantastiske begreber, og får erfaring med at bruge en kvantesoftwareplatform.

Campen er på engelsk – det betyder bare at du skal have lyst til at øve dit engelsk, og vi er flere dansktalende til at hjælpe.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 18.-19. november.

Tid: Vi mødes fredag den 18.11 kl. 16-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag den 19.11 kl 9.30-15.00

Sted: DTU Lyngby Campus (Præcis adresse kommer)

Overnatning: Vi overnatter på et Hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage til DTU. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående formular og klik send

Skriv ud for grå linje  : )

 

  T-shirt størrelse

  Er du  Jeg giver hermed samtykke til, at medvirke på billeder og video, som High5Girls kan bruge på vores sociale medier til at fortælle, hvad vi står for?

  Læs mere om samtykkeerklæringen her  Når du tilmelder dig siger du ja tak til at modtage vores nyhedsbrev (kommer en gang om måneden og du kan altid afmelde dig)


  • 00

   days

  • 00

   hours

  • 00

   minutes

  • 00

   seconds

  Date

  nov 18 2022

  Time

  8:00 am - 6:00 pm
  Category
  QR Code