HIGH5GIRLS SCIENCE CAMPS

High5Girls camps er overnatningscamps specifikt for piger, som foregår rundt omkring i landet, så alle kan være med.

På vores camps, har du mulighed for at møde andre piger i alderen 13-15 år. Fælles for jer alle, er en måske spirende interesse i teknik og innovation, samt lysten til at møde andre, som har det ligesom dig selv.

Vores camps er inspirerende, lærerige og ikke mindst rigtigt sjove. Du kommer til at møde det vi kalder en rollemodel. Det er en kvinde, der ligesom dig, engang var en ung pige med interesse i de mere tekniske fag. I dag læser hun måske på det tekniske universitet eller har job i en spændende virksomhed, hvor hun arbejder med robotteknologi, computere eller anden teknologi.

Alle High 5 Girls camps varer 3 dage. De starter på en fredag (typisk efter skoletid) til søndag eftermiddag, og der er sørget for alt fra mad, overnatning til sjov og hyggeligt samvær.

HighFiveGirls camps er gratis fordi de er sponsorerede af store virksomhed, som faktisk gerne vil have at flere piger, lærer om teknik og innovation.

Se her hvor de næste camps foregår og hvad de handler om

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Der er mange spørgsmål, når man overvejer at tage på camp. Derfor har vi samlet dem vi hører mest nedenfor, men du er også altid velkommen til at kontakte os direkte på contact@High5Girls.dk.

 

Hvad koster det at være på camp? Alle vores camps er gratis

 

Hvor overnatter man? Vi overnatter typisk på et vandrehjem eller hotel i nærheden af der hvor undervisningen foregår, men det får du selvfølgelig besked om i forvejen

 

Hvad skal jeg selv have med? Du skal ikke som sådan have noget med, andet end din tandbørste, nattøj, dit nysgerrige hoved og dit gode humør

 

Hvad laver man på en camp: På vores camps er I om dagen sammen med ældre rollemodeller, som vil fortælle jer om det de nu specialiserer sig i. De vil have sjove opgaver til jer, så I selv får lov til at prøve forskellige ting af.  Om aftenen hygger vi os med lækker mad og med at lære hinanden bedre at kende.

 

Hvad får jeg ud af at være camp: Du kommer til at få indblik i en masse spændende tekniske ting, men hører også om hvordan man f.eks. udvikler sin egen ide og måske endda opfinder noget nyt. Derudover kommer du til at møde andre piger som dig selv.

 

SE VIDEOER FRA TIDLIGERE CAMPS

Fra en tidligere campdeltager

 

“Jeg synes virkelig at hele konceptet med High5Girls er helt vildt godt og jeg synes det er så fedt at der findes folk som jer der synes at det er vigtigt at give os piger en mulighed for at udforske evner, så som at lede et projekt og at udvikle vores egne ideer. 

Jeg synes dagen var en helt vildt god oplevelse da vi for eksempel fra morgnen af, blev indstillet på at vi ville blive taget i mod med åbne arme, både af jer voksne men også af de andre piger. 

Vi startede med at fortælle hvad vi elskede og gjorde os glade. Denne øvelse fik i hvert fald mig til at smide alle de små parader man nok altid har når man prøver noget helt nyt, for alle blev fascineret af hinandens svar og I var så gode til at bakke op omkring vores svar. 

Øvelserne vi lavede i løbet af dagen var også meget gode da vi havde meget frie tøjler og vi havde tid til at gå i dybden med vores ideer. Vi fik den hjælp vi behøvede uden at vi kom til at føle at det vi havde udviklet ikke var vores eget. Så jeg synes i det hele taget at I gjorde det rigtigt godt 😀

KH Noa “