Kun hver fjerde nye iværksætter er kvinde. I tre år har udviklingen stået helt stille. Kvinderne udgør kun 26 pct. af de nye danske iværksættere, viser tal fra Erhvervsstyrelsen”

Erhverv Finans

VIL DU STØTTE OS?

Vil du, eller din virksomhed, være med til at støtte High5Girls STEM+ program og derved være med til at kreere næste generation af kvinder indenfor STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)

Vi har brug for unge kvinder – ikke blot til at blive inspireret om mulighederne indenfor STEM men også at en karriere indenfor teknologi kræver kreativitet og gør at de kan gøre noget godt for verden – samt at det er muligt virkeligt at trives i en sådan karriere. 

Dit bidrag vil hjælpe os til at gøre det muligt at udruste piger med redskaber og egenskaber der er nødvendige for at trives i en verden, hvor teknologi fylder mere og mere.

Vi har naturligvis alle en interesse i at fremme disse egenskaber, som er nødvendige hos fremtidens ansatte, innovatører, og i de teknologiske produkter. Men for at piger kommer ind i STEM+ verdenen har de ofte behov for at blive inspireret og finde deres vej.

Lad High 5 Girls modtage automatisk, gentagende donation fra dig. De kan til hver en tid aflyses og ophæves. Selv en fem-krone eller en ti-krone, om måneden, vil være en støtte.

– Vi vil nemlig gerne invitere mange piger til mange hackathons og camps.

Læs mere om 10er.dk HER

Direkte link til H5G indsamling HER

Tak til H5G SPONSORER for jeres support