KOMMENDE EVENTS

TILMELD DIG HER

Vi går igennem entreprenør- processen. Hermed menes at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens og 3 D.

Læs mere om dagen her

Dagen er en 6 timers workshop fra 10.00 til 16.00: Med udgangspunkt i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) og FNs verdensmål går vi igennem entreprenør- processen. Hermed menes at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens, 3 D print samt de teknologier, som rollemodellerne, der vil være tilstede på dagen, er eksperter i. Vi laver en lille markedsanalyse, et budget og ender dagen med at pitche idéen for de andre, der er tilstede på dagen. I får således en værktøjskasse, I kan tage frem, skulle I få lyst til at arbejde videre med at skabe noget nyt som verden mangler. Desuden får I træning i at lave en pitch, som skal til for at få opmærksomhed samt penge fra investorer.

Hvis du har lyst til at fortsætte med din/jeres idé eller får en bedre idé, du/ I har lyst til at arbejde på, vil vi kunne tilbyde mentorforløb, hvor I går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen.

Der er fuld forplejning på dagen, du får en fin Tshirt med hjem. Normalpris er 150 kr.

Arbejder du med design eller forsøger du at kommunikere til forskellige personlighedprofiler – for eksempel mænd og kvinder? Så er denne masterclass for dig.

 

Mere om masterclass og tilmelding HER

FORRIGE HACKATHONS