KOMMENDE EVENTS

TILMELD DIG HER

Vi går igennem entreprenør-processen. Hermed menes at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens og 3 D. I introduceres for brainstorming teknik, design thinking og business model canvas, som professionelle bruger i udvikling af nye produkter/ løsninger – og vi ender med at pitche: at stille sig op for de andre, der er tilstede, og fortælle om jeres fantastiske løsning. Den 3 maj i Helsingør får vi besøg af Fable robotten, som I kommer til at programmere. Hackaton 3 maj er på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør fra 9.30 – 16.00. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om dagen her

Dagen er en workshop fra 9.30 til 16.00: Med udgangspunkt i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) og FNs verdensmål går vi igennem entreprenør- processen: Vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens, 3 D print samt de teknologier, som rollemodellerne, der vil være tilstede på dagen, er eksperter i. Vi laver en lille markedsanalyse, et budget og ender dagen med at pitche idéen for de andre, der er tilstede på dagen. I får således en værktøjskasse, I kan tage frem, skulle I få lyst til at arbejde videre med at skabe noget nyt som verden mangler. Desuden får I træning i at lave en pitch, som skal til for at få opmærksomhed samt penge fra investorer. Vi arbejder som problemløsere, der stiller spørgsmål med det formål at gøre verden til et bedre sted at være.

Hvis du har lyst til at fortsætte med din/jeres idé eller får en bedre idé, du/ I har lyst til at arbejde på, vil vi kunne tilbyde mentorforløb, hvor I går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen.

Der er fuld forplejning på dagen, du får en fin Tshirt med hjem. Normalpris er 150 kr. Der vil blive taget fotos som High5Girls vil kunne bruge på vores webside samt opslag på sociale medier. Der er også mulighed for at pressen kigger forbi.

Arbejder du med design eller forsøger du at kommunikere til forskellige personlighedprofiler – for eksempel mænd og kvinder? Så er denne masterclass for dig.

 

Mere om masterclass og tilmelding HER

FORRIGE HACKATHONS