VORES ROLLEMODELLER – BLIV SELV EN

Vores rollemodeller er et helt centralt element i måden at tænke forandring på. De stiller deres viden og engagement til rådighed og medvirker både i udviklingen og afholdelsen af vores gratis camps samt i debatter, podcasts og netværksaktiviteter.

Vores rollemodeller baner vejen for flere piger i STEM. Det kan de, fordi de selv har gået vejen. De har selv siddet som den eneste pige i klassen og oplevet STEM som en verden, man som kvinde befinder sig i på trods. Og dét agter de, ligesom os, at lave om på.

Hvis du også har lyst til at give tilbage til næste generation og vise, at der er super spændende muligheder ved at vælge uddannelse og job indenfor videnskab, teknologi, ingeniør faget og matematik og det er mega kreativt, så send en mail til contact@high5girls.dk. Vi er båret af frivillighed, så vi vil forvente, at du engagerer dig: det kan være på camps, hvor vi laver et program sammen omkring dit speciale, det kan også være at engagere dig i vores netværk for at styrke dette, eller måske du kan åbne nogle døre til virksomheder, fonde mv. Det koster 200 kr om året at være medlem.

MOUSE OVER fotos og læs deres citater

Henriette Koch
Helle Rootzén
Marie-Louise Little
Alina Jürgensen