FLERE KVINDER I STEM

Kun hver tredje STEM-studerende i Danmark er kvinde.

Sådan har det været i to årtier. Og sådan vil statistikken fortsat være i ubalance, hvis ikke vi aktivt gør noget. Så lad os ændre det billede – sammen. 

 

Målet er at sikre en massiv talentmasse, der er stabil og divers nok til at drive og udvikle de digitale og teknologiske løsninger, der skal sikre Danmarks fremtidige konkurrenceevne og position på verdensranglisten. Inden for sundhed. Inden for bæredygtig omstilling. Inden for alt det, vi endnu ikke ved, vi har behov for at udvikle. Og vi er ambitiøse: Halvdelen af alle STEM-studerende skal være kvinder inden 2030.

 

High5Girls er en handlekraftig forening med en vision om et samfund, hvor både kvinder og mænd udvikler fremtidens teknologiske løsninger. Dét kræver, at langt flere piger og unge kvinder motiveres til at tage en STEM-uddannelse, blive på uddannelsen og bruge uddannelsen. Og det er her, High5Girls kommer ind i billedet. På tværs af Danmark og i tæt samarbejde med vores mange rollemodeller afvikler vi gratis fysiske camps for piger og unge kvinder med det formål at både så og vande de frø, der kan vokse sig til kommende STEM-studerende.

HJÆLP DIN VIRKSOMHED

– og fremtidens samfund – bliv sponsor af High5Girls

Men vi er nødt til at sætte os ind i en raket for at komme i mål. Og en raket har brug for brændstof. Brændstof, der rækker ud over vores egen gnist, gejst og hjerteblod. Vi har brug for formålsdrevne virksomheder og organisationer med både velvilje og penge på lommen. For det er ikke gratis at skabe rygvind for pigerne.

 

Vi har brug for fremsynede virksomheder og organisationer, der – ligesom os – ønsker en øget, alsidig talentmasse. Virksomheder og organisationer, der ønsker at skubbe positivt til den grønne omstilling, være med til at sikre fremtidens sundhed, medskabe den teknologiske udvikling og bidrage til fremtidens arbejdsmarked. Og virksomheder og organisationer, der i øvrigt bifalder den positive effekt på de stigende rekrutteringsudfordringer, på CSR- og ESG-rapporten – og på virksomhedsmålet om at levere på Verdensmål nr. 5.

High5Girls vil gerne gå forrest. Men det kan vi kun, hvis der er nogen, der går med.

BLIV VIRKSOMHEDSSPONSOR

Vi har 4 standardpakker, men vi finder gerne individuelle pakker, der passer jeres virksomhed og jeres budget. Kontakt Marianne for mere info eller spørgsmål vedr virksomhedssponsorater:

ma@high5girls.dk eller ring 26351660.

Støtter I os kan I få et logo som ses til højre, der viser, at I støtter vores indsats. Dette kan I bruge til intern eller ekstern markedsføring, i jeres markedsføringsmateriale, på jeres web mv.

4 Pakker