Aalborg Universitet, Hackathon

Veloverstået Hackathon på Aalborg Universitet marts 2019

 

Læs mere her – https://hco2020.dk/stem-interesserede-nordjyske-piger-udviklede-nye-baeredygtige-ideer-til-workshop-pa-aalborg-universitet/

 

Vil du (og dine veninder) være med til at skabe fremtidens teknologi?

Ude i verden ser vi hvordan den ene kvinde efter den anden skaber fantastiske opfindelser og lægger grundstenen til store banebrydende virksomheder.

Teknologi er overalt nu og bliver mere og mere afgørende i alles liv. Så det er et godt sted at satse, hvis man vil være med til at skabe fremtidens teknologiske løsninger. Kom og få inspiration, bliv en del af et netværk og få værktøjer til at komme videre.
Dagen er en 6 timers workshop: Med udgangspunkt i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) og FNs verdensmål går vi igennem entreprenør- processen. Hermed menes at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens, 3 D print samt de teknologier, som rollemodellerne, der vil være tilstede på dagen, er eksperter i. Vi laver en lille markedsanalyse, et budget og ender dagen med at pitche idéen for de andre, der er tilstede på dagen. I får således en værktøjskasse, I kan tage frem, skulle I få lyst til at arbejde videre med at skabe noget nyt som verden mangler. Desuden får I træning i at lave en pitch, som skal til for at få opmærksomhed samt penge fra investorer.

Hvis du har lyst til at fortsætte med din/jeres idé eller får en bedre idé, du/ I har lyst til at arbejde på, vil vi kunne tilbyde mentorforløb, hvor I går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen. Hackaton om STEM og iværksætteri i Aalborg – for 15-18 årige. Klik på bio link for tilmelding.
Danmark fejre H.C. Ørsted 200-året og dette arrangement er blevet til i samarbejde med hco2020.dk
#high5girls #girlpower #womenentrepreneur #innovation #STEM #entrepreneurs #iværksætter #bliviværksætter
@dtu.dk

Date

mar 03 2019
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Location

Aalborg Universitet
Fredrik Bajers Vej 7K, 9220 Aalborg Ø

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code