Byg dit eget ansigts-genkendelsessoftware

Campen er fuldt booket.

Vi oplever ansigtsgenkendelse hver dag, uanset om det er at låse vores telefoner op eller bruge Google fotos. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan det egentlig fungerer? Kom med på en spændende camp, hvor vi skal se på, hvordan algoritmer kan lære at genkende ansigter, og hvordan din telefon ved, at et bestemt ansigt tilhører dig. Plus, du får praktisk erfaring ved at skrive din egen ansigtsgenkendelsessoftware i Python. Du behøver ikke at have kodet før.

Du skal også møde Helena og Oda. De studerer begge Computer Science og ved en masse om robotter, kunstig intelligens og hvad de teknologier bliver brugt til.

Vi skal være på DTU (Danmarks Tekniske Universitet), hvor de forsker de i den nyeste robotteknologi og udvikling inden for alt fra samarbejds-robotter til kunstig intelligens. Så vi skal også på en rundtur og se nogle af de rigtige robotter.

Campen afholdes på engelsk, da Helena er engelsktalende. Vi er flere dansktalende til stede, og det er ikke vigtigt at du er flyende på engelsk. Bare du har lyst til at lære mere.

Campen er sponsoreret af Leo Fondet.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning). Tilmeld dig kun, hvis du ved, at du kan komme. Der er mange frivillige kræfter bag og vi har booket overnatning og indkøbt mad.

Vi vil opkræve et “No show” gebyr på 400 kr., hvis du ikke kommer uden at melde fra enten på mail eller telefon. 

DATO: Den 3.-4. november

Tid: Vi mødes fredag kl. 16-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Vi slutter lørdag kl. 15.00.

Sted: DTU Lyngby (nærmere bygning og lokaler kommer senere)

Overnatning: Vi overnatter på et Hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage.
Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål skrives til Mette på: mm@high5girls.dk


TILMELDING

Date

nov 03 - 04 2023
Expired!

Time

16:00 - 15:00

Location

DTU Lyngby
(Adresse oplyses efter tilmelding)

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code