Camp om nervesystemet, smerteforskning og kunstig intelligens

For piger 14-16 år.

Hvad er smerte? Hvordan føler vi smerter? Hvordan måler vi smerter? I dag er det ikke muligt at måle, hvor meget smerte et menneske (eller dyr) føler. Så smerte skal forklares for at vide, hvor ondt det gør. Forestil dig derefter at føle ekstrem smerte og så ikke at være i stand til at udtrykke det. Det er det, Lauras forskning handler om. Hun forsker i neuroscience, og eksperimenterer med kunstig intelligens for at finde nye måder at opdage og måle smerter. Sammen med hende skal vi lærer om, hvordan vi føler smerter, og hvorfor smerteforskning er så vigtig.

På de to dage vil du komme til at arbejde med smerteforskning, kunstig intelligens og eksperimentere med de metoder, som forskere rigtigt bruger. Vi vil foretage kontrollerede forsøg med smerter, og du vil prøve det nyeste forskningsudstyr og metoder til at studere smerte. Vi vil se på nye opfindelser på dette område, og du vil også komme til at bruge din iværksættertankegang, når vi finder på nye metoder til at kommunikere smerte.

Campen vil foregå på dansk og engelsk. Du behøver ikke være flydende i engelsk for vi er flere dansktalende til stede, der gerne hjælper.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

Hvem: Piger 14-16 år

Tid: Fredag kl. 15-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag kl 9.30-15.00

Sted: Aalborg Universitet, Department of Health Science and Technology, Fredrik Bajers Vej 7D – 9220 Aalborg Ø

Overnatning: Vi overnatter på Aalborg Hostel, Skydebanevej 50, 9000 Aalborg og sørger for transport frem og tilbage til Aalborg Universitet. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 15 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

okt 01 - 02 2021
Expired!

Time

15:00 - 15:00

Location

Aalborg Universitet CREATE
QR Code