Camp om robot-kodning, DTU Lyngby

Denne camp er fuldt booket.

 

Piger 13-15 år. Vi skal kode robotter på Danmarks Tekniks Universitet (DTU)

Robotter er en stor del af den verden vi lever i – man lægger måske ikke mærke til det hver dag, men de hjælper os allerede med masser af ting. Det er sjovt at kode – og ja alle kan være med, når vi tager fat på robotkodning.

Så kom og vær med til en dag med masser af robot-sjov, når High5Girls inviterer til introduktion til robotternes verden på DTU.

Sammen med High5Girls’ unge rollemodel og robot-ingeniører, Laura vil du lære at tænke som en robot, og vi skal se på, hvordan vi kan bruge robotter til at skabe bedre liv for mennesker.

Når du har lært at tænke som en robot, skal vi sammen finde på opgaver, som kunne være sjove at få en robot til at løse – så koder vi ’Fable robotten’, og til sidst præsenterer I jeres robotter for hinanden.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

Hvem: Piger 13-15 år

Sted: Danmarks Tekniske Universitet, SKYLAB, Centrifugevej 374, Bygning 374, 2800 Lyngby.

Tid: Fredag den 4.2 – lørdag den 5.2

Fredag kl 16-19 derefter aftensmad og hygge overnatning
Lørdag kl 9.30-15 med afhentning på Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby

Overnatning: Vi overnatter på Lyngby vandrehjem omgivet af Dyrehaven og vi sørger for transport hver vej. Vi er mindst to voksne kvinder til stede på vandrehjemmet, og et par dage før campen modtager I en velkomstmail med adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

feb 04 - 05 2022
Expired!

Time

15:00 - 15:00

Location

DTU Lyngby
(Adresse oplyses efter tilmelding)
QR Code