Mor/datter aften om kunstig intelligens og den gode snak om uddannelse

Denne event er fuldt booket.
Hvis du ønsker at komme på venteliste eller vil skrives op til næste Mor/datter aften, så tilmeld dig nederst. 

For piger 13-16 år og deres mødre.

Vi inviterer til Dig og din Mor’ til en sjov aften om kunstig intelligens (AI) og gode samtaler om uddannelse. Tal viser, at Mor er den, der i 75% af tilfældene taler uddannelse med sin datter. Hun er derfor også den vigtigste rollemodel, når det kommer til at vise vejen og bakke op om en uddannelse. Kom og mød Oda og Helena, der begge er AI-ingeniører og High5Girls rollemodeller. Sammen med dem skal vi dykke ned i hemmelighederne bag AI. Vi skal lære hvordan man laver og træner kunstig intelligens til at kunne genkende dig og dine bevægelser.

Det bliver en blanding af øvelser og snak om både uddannelsesveje og teknologien i vores daglige liv. Vi taler også om job stereotyper, biases og om, hvordan vi præger med vores egen adfærd. En aften med kloge kvinder og viden om hvad, der er vigtigt, når du skal have den bedste opbakning i dit uddannelsesvalg.

Tid: Tirsdag den 27. februar kl. 17-20.15 (Vi spiser sammen)
Sted: DTU Lyngby – DTU Fotonik, bygning 340 (Ørsteds plads 340)

Dele af arrangementet vil være på engelsk, fordi Helena er engelsktalende. Men der vil også være mulighed for at tage nogle snakke på dansk.

Aftenen er gratis, da den er sponsoreret af Novo Nordisk Fonden.

Spørgsmål skrives til Mette på mm@high5girls.dk

Date

feb 27 2024
Expired!

Time

17:00 - 20:15

Location

DTU Lyngby
(Adresse oplyses efter tilmelding)
QR Code