Mor/datter aften om design af lyd og den gode snak om uddannelse

For piger 13-16 år og deres mødre.

Vi inviterer Dig og din Mor til en fascinerende rejse ind i en verden af ​​lyd og innovation. Vi skal besøge Demant, der forsker i lyd og design af god lyd til høreapparater. Her skal I møde vores to High5girls rollemodeller og ingeniører Olga og Isabel. De vil fortælle om, hvordan de udvikler høreapparater og I skal prøve selv at designe et!  

Vi skal også have nogle gode samtaler om uddannelse og den måde, forældre kan støtte op. Tal viser, at Mor er den, der i 75% af tilfældene taler uddannelse med sin datter. Hun er derfor også den vigtigste rollemodel, når det kommer til at vise vejen og bakke op om en uddannelse. 

Det bliver en blanding af øvelser og snak om både uddannelsesveje og teknologien i vores daglige liv. Vi taler også om job stereotyper, biases og om, hvordan vi præger med vores egen adfærd. En aften med kloge kvinder og viden om hvad, der er vigtigt, når du skal have den bedste opbakning i dit uddannelsesvalg.

Tid: Onsdag den 15. maj kl. 17-20.15 (Vi sørger for sandwich og drikke)
Sted: Demant, Kongebakken 9, 2765 Smørum

Dele af arrangementet vil være på engelsk, fordi rollemodellerne er engelsktalende. Men der vil også være mulighed for at tage nogle snakke på dansk.

Aftenen er gratis, da den er sponsoreret af Demant.

Spørgsmål skrives til Mette på mm@high5girls.dk

Date

maj 15 2024
Expired!

Time

17:00 - 20:15

Location

Demant, Smørum
Kongebakken 9, 2765 Smørum
Website
https://www.demant.com/

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code