Mor/datter aften om robotkodning og den gode snak om uddannelse

Denne aften er fuldt booket. Hvis du vil skrives på venteliste eller tilbydes en plads på et senere tidspunkt, så udfyld tilmeldingen nederst på siden.

For piger 13-16 år og deres mødre.

Vi inviterer til ‘Robotkodning for Dig og din Mor’. Det bliver en aften, hvor vi koder robotter og har gode samtaler om uddannelse og den måde, dine forældre kan støtte op. Tal viser, at Mor er den, der i 75% af tilfældene taler uddannelse med sin datter. Hun er derfor også den vigtigste rollemodel, når det kommer til at vise vejen og bakke op om en uddannelse. Kom og mød vores to High5girls rollemodeller og robot-ingeniører Sidsel og Diana. De vil lære jer at kode en robot. 

Det bliver en blanding af øvelser og snak om både uddannelsesveje og teknologien i vores daglige liv. Vi taler også om job stereotyper, biases og om, hvordan vi præger med vores egen adfærd. En aften med kloge kvinder og viden om hvad, der er vigtigt, når du skal have den bedste opbakning i dit uddannelsesvalg.

Tid: Tirsdag den 5. marts kl. 17-20.15 (Vi sørger for sandwich og drikke)
Sted: Teknologisk Institut, Forskerparken 10, 5230 Odense

Dele af arrangementet vil være på engelsk, fordi Diana er engelsktalende. Men der vil også være mulighed for at tage nogle snakke på dansk.

Aftenen er gratis, da den er sponsoreret af LEO Fondet

Spørgsmål skrives til Mette på mm@high5girls.dk

Date

mar 05 2024
Expired!

Time

17:00 - 20:15

Location

Teknologisk Institut Odense
Forskerparken 10, 5230 Odense

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code