Mor/datter aften om verdens vandressourcer og den gode snak om uddannelse

For piger 13-16 år og deres mødre

Vi inviterer Dig og din Mor til en aften, med vores High5girls rollemodeller og ingeniører. I skal møde Trine Klitgaard Sørensen, der til dagligt arbejder som Software Developer hos Grundfos og Victoria Vestergaard, der også er ansat hos Grundfos som studentermedhjælper i “IoT Cloud Platform and Core Services department”. De vil fortælle os, hvordan de til daglig forsøger at løse globale vand- og klimaudfordringer med den nyeste teknologi. De arbejder hos Grundfos, der er #1 i verden, når det gælder om at producere pumper. Grundfos er en dansk virksomhed med mere end 20.000 ansatte over hele verden, og de producerer mere end 16.000.000 pumper om året.

Vi skal også have nogle gode samtaler om uddannelse og den måde, forældre kan støtte op. Tal viser, at Mor er den, der i 75% af tilfældene taler uddannelse med sin datter. Hun er derfor også den vigtigste rollemodel, når det kommer til at vise vejen og bakke op om en uddannelse.

Det bliver en blanding af øvelser og snak om både uddannelsesveje og teknologien i vores daglige liv. Vi taler også om job stereotyper, biases og om, hvordan vi præger med vores egen adfærd. En aften med kloge kvinder og viden om hvad, der er vigtigt, når du skal have den bedste opbakning i dit uddannelsesvalg.

Tid: Tirsdag den 18. juni kl. 17-20.15 (Vi sørger for sandwich og drikke)
Sted: Grundfos, Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro

Dele af arrangementet vil være på engelsk, fordi rollemodellerne er engelsktalende. Men der vil også være mulighed for at tage nogle snakke på dansk.

Aftenen er gratis, da den er sponsoreret af Poul Due Jensen Fonden.

Spørgsmål skrives til Marianne på ma@high5girls.dk

Date

jun 18 2024
Expired!

Time

17:00 - 20:15

Location

Grundfos, Bjerringbro
Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code