Mor/datter aften om videnskaben bag lyd og den gode snak om uddannelse

Denne event er fuldt booket. Hvis du vil skrives på venteliste, så til udfyld tilmeldingen nederst. 

For piger 13-16 år og deres mødre.

Vi inviterer Dig og din Mor til en aften om videnskaben bag lyd. Vi skal besøge Eriksholm Research Centre, der forsker i lyd og design af god lyd til høreapparater. Her skal I møde vores to High5girls rollemodeller og ingeniører Olga og Isabel. De vil fortælle om deres vej ind i lydens univers, og I vil få en interaktiv oplevelse med vidunderne ved lyd og hørelse. Vi skal også have nogle gode samtaler om uddannelse og den måde, forældre kan støtte op. Tal viser, at Mor er den, der i 75% af tilfældene taler uddannelse med sin datter. Hun er derfor også den vigtigste rollemodel, når det kommer til at vise vejen og bakke op om en uddannelse. 

Det bliver en blanding af øvelser og snak om både uddannelsesveje og teknologien i vores daglige liv. Vi taler også om job stereotyper, biases og om, hvordan vi præger med vores egen adfærd. En aften med kloge kvinder og viden om hvad, der er vigtigt, når du skal have den bedste opbakning i dit uddannelsesvalg.

Tid: Onsdag den 3. april kl. 17-20.15 (Vi sørger for sandwich og drikke)
Sted: Eriksholm Research Centre, Rørtangvej 20, 3070 Snekkersten

Dele af arrangementet vil være på engelsk, fordi rollemodellerne er engelsktalende. Men der vil også være mulighed for at tage nogle snakke på dansk.

Aftenen er gratis, da den er sponsoreret af Demant.

Spørgsmål skrives til Mette på mm@high5girls.dk

Date

apr 03 2024
Expired!

Time

17:00 - 20:15

Location

Eriksholm Research Centre, Snekkersten
Rørtangvej 20, 3070 Snekkersten
Website
https://www.eriksholm.com/

Organizer

High5girls
Phone
20837359
QR Code