Quantum Computers

Denne camp er fuldt booket. Men der kommer flere camps i det nye år.

 

 

Piger: 13-16 år

Lad os starte en rejse sammen, hvor vi kommer ind i en anden verden. Computere fungerer ikke som dem, du kender nu. De har langt mere power, og de ville kunne bryde alle koder og passwords i verden på 2 sek. Hvordan ser den verden ud? Hvad kan man gøre af godt med disse computere, hvilke mennesker kan vi hjælpe?

På campen bevæger vi os ind i en ”Kvante Verden”. Sammen med Rayssa og Ingrid, to af vores rollemodeller og computer ingeniører, skal vi udforske kvantecomputeren.

Du lærer om en helt ny teknologi, og vi skal kigge på, hvilke slags problemer, der kan løses med denne specielle maskine, hvad historien bag er, og hvordan du kan være en del af dette univers. I slutningen af campen skal I selv løse et reelt problem ved hjælp af kvante-computeren.

På campen vil du få mulighed for at dykke ned i hvad der er inde i en computer, og hvordan den fungerer. Du kommer også i kontakt med kvantefysikkens fantastiske begreber, og får erfaring med at bruge en kvantesoftwareplatform.

Du behøver ikke have viden om kvantecomputere elle kvantefysik. Campen er på engelsk – det betyder bare at du skal have lyst til at øve dit engelsk, og vi er flere dansktalende til at hjælpe.

Vi skal også hygge, spise gode snacks og møde nye venner. Vi glæder os til at se dig.

Campen er sponsoreret af Haldor Topsøe.

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 18.-19. november.

Tid: Vi mødes fredag den 18.11 kl. 16-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag den 19.11 kl 9.30-15.00

Sted: DTU Lyngby Campus (Præcis adresse kommer i velkomstmail en uge før campen)

Overnatning: Vi overnatter på et Hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage til DTU. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

nov 18 - 19 2022
Expired!

Time

17:00 - 15:00

Location

DTU Lyngby
(Adresse oplyses efter tilmelding)
QR Code