Robotkodning DTU Lyngby

Denne camp er fuldt booket. 

 

 

 

For piger 13-16 år.

Er du nysgerrig på, hvad kodning går ud på, og kunne du godt tænke dig at kode en robot? Så kom og vær med på denne 2 dages camp, hvor vi sammen med vores to high5girls rollemodeller og ingeniør-studerende Nuria og Raquel går på opdagelse i robotternes verden.

I skal lære at tænke som en robotdesigner og skal bruge den viden til at kode forskellige robotter. I får masser af hands-on erfaring med kodning af ”Fable robotten”. I skal lære om sensorer og vi skal se om vi kan få robotten til at lære noget vha kunstig intelligens.

På campen skal vi også se, hvordan rigtige robotter løser opgaver rundt omkring i verden, og hvor langt vi er nået med kunstig intelligens. Til sidst får I en fri opgave, hvor I skal designe en robot, som løser et vigtigt problem.

Campen er for dig, der ikke har prøvet eller kun har en lille erfaring med kodning. Der vil primært blive talt engelsk, da begge vores rollemodeller er engelsktalende, men vi er flere dansktalende til at hjælpe.

Vi sørger for mad, drikke og masser af hygge.

Campen er sponsoreret af HEMPEL FONDEN.

 

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 27.-28. januar

Tid: Vi mødes fredag den 27.1 kl. 16-19 og så spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag den 28.1 kl 9.30-15.00

Sted: DTU Lyngby Campus (Præcis adresse kommer)

Overnatning: Vi overnatter på et hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage til DTU. Der er mindst to voksne kvinder til stede, og i velkomstmailen får I adresser og telefonnumre til os, samt en pakkeliste.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

jan 27 - 28 2023
Expired!

Time

17:00 - 15:00

Location

DTU Lyngby
(Adresse oplyses efter tilmelding)
QR Code