Teknologi, der redder liv

Ferrosan Medical Devices vil gerne vise unge kvinder som dig, at du kan være med til at skabe vigtige opfindelser som ingeniør.

Derfor inviteres unge kvinder fra Gladsaxe Gymnasium til et ‘Besøg i virksomheden Ferrosan Medical Devices’  den 26. november 2024 kl.  15:45 – 19:15. 

Eftermiddagen byder på fortællinger fra 4 yngre kvinder, Nicole Priddey Barckhahn, Anne Sofie Conrad, Marie Cornali Agertoft og Catharina Essendrup Dam, der i dag arbejder i forskellige funktioner i virksomheden. Firmaet arbejder med at udvikle og forhandle højteknologisk udstyr, der stopper blødninger under kirurgiske indgreb og udstyr til brug i brystbiopsi. Til dette er der brug for dygtige mennesker med uddannelse indenfor naturvidenskab til at undersøge, hvilke behov kunder og patienter har, der skal udvikles og designes produkter, produkterne skal produceres, og til sidst skal de afprøves på patienter og godkendes til brug. Alle disse funktioner er lige vigtige og kræver noget meget forskelligt.

De kvinder, I skal møde, vil fortælle spændende og anderledes rejser ind til deres job, og I vil se, at der ikke er en lige vej for de fleste. I vil kunne stille spørgsmål til dem, I kommer til at se virksomheden indefra, I vil lave nogle forsøg, hvor I får en fornemmelse af, hvad et job kan gå ud på. Der vil være hygge, snacks, og vi slutter af med lidt mad samt en gave til minde om besøget.

Arrangementet er et samarbejde mellem Ferrosan Medical Devices og High5Girls.

Ferrosan Medical Devices ligger lige rundt om hjørnet fra Gladsaxe Gymnasium.

 

Besøg hos Ferrosan Medical Devices A/S

Sydmarken 5

2860 Søborg

Tilmelding sker via Gladsaxe Gymnasium Lectiosystem

Kontaktperson på Gymnasiet er Natacha Lagrange Bjerre

Pædagogisk faglig koordinator

Naturvidenskabskoordinator

Biologilærer og fagkoordinator

 

Kontaktperson i High5Girls: Marianne Andersen ma@high5girls.dk eller 26351660

Date

nov 26 2024

Time

15:45 - 19:15

Location

Ferrosan Medical Devices A/S
Sydmarken 5 2860 Søborg
QR Code