Vapnagård, HACKATHON

Dagen er en workshop fra 10.00 til 16.00: Med udgangspunkt i STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) og FNs verdensmål går vi igennem entreprenør- processen: Vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens, 3 D print samt de teknologier, som rollemodellerne, der vil være tilstede på dagen, er eksperter i. Vi laver en lille markedsanalyse, et budget og ender dagen med at pitche idéen for de andre, der er tilstede på dagen. I får således en værktøjskasse, I kan tage frem, skulle I få lyst til at arbejde videre med at skabe noget nyt som verden mangler. Desuden får I træning i at lave en pitch, som skal til for at få opmærksomhed samt penge fra investorer. Vi arbejder som problemløsere, der stiller spørgsmål med det formål at gøre verden til et bedre sted at være.

Hvis du har lyst til at fortsætte med din/jeres idé eller får en bedre idé, du/ I har lyst til at arbejde på, vil vi kunne tilbyde mentorforløb, hvor I går mere i dybden med de enkelte dele i entreprenørprocessen.

Der er fuld forplejning på dagen, du får en fin Tshirt med hjem. Normalpris er 150 kr. Der vil blive taget fotos, som bruges til at vise, hvad  High5Girls laver. De vil kunne bruges på vores webside samt opslag på sociale medier. Ole Karlsson fra Vapnagaard kommer forbi og laver en lille film fra dagen. Der er mulighed for at pressen kigger forbi.

Vi går igennem entreprenør-processen. Hermed menes at vi finder et problem, vi brænder for at løse, så brainstormer vi omkring, hvordan dette kan gøres – I introduceres for nogle teknologier, der er oppe i tiden: robotter, droner, kunstig intelligens og 3 D. I introduceres for brainstorming teknik, design thinking og business model canvas, som professionelle bruger i udvikling af nye produkter/ løsninger – og vi ender med at pitche: at stille sig op for de andre, der er tilstede, og fortælle om jeres fantastiske løsning.

Tilmeld dig hos Marianne ma@high5girls.dk

Vi glæder os til at se jer.

Date

okt 03 2020
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Location

Location Name
QR Code