Working for Water

Piger 13-16 år

Har du nogensinde levet en dag uden vand? Så ved du, hvor meget vand vi bruger, og hvor mange gange om dagen vi har brug for det. Mange af os tager vand for givet – vi regner med, at der kommer vand ud, når vi åbner for hanen. Rent vand selvfølgelig!

På denne Camp skal vi arbejde for at få vand. Der vil ikke være nogen nem måde at tappe vand på, som vi gør derhjemme, i skolen eller på arbejdet. Vi skal arbejde sammen for at få det.

Campen afholdes på Grundfos og her møder vi tre ingeniører, Eva, Amanda og Anne. De vil fortælle os, hvordan de forsøger at løse globale vand- og klimaudfordringer med den nyeste teknologi. Sammen med dem skal vi bygge en vandpumpe og forsøge at optimere den til at levere så meget vand som muligt. Hvor gode vi er til det, kan være afgørende for den mængde vand vi har på Campen. Vi skal arbejde med forskellige teknologier, fx lære at styre en pumpe med sensor-signaler og lære lidt grundlæggende kodning.

Grundfos er #1 i verden, når det gælder om at producere pumper. Det er en dansk virksomhed med mere end 20.000 ansatte over hele verden, og de producerer mere end 16.000.000 pumper om året. Det er jo vildt mange pumper – så mange at de kan have en positiv påvirkning på globale vand- og klimaudfordringer. Det skal vi også høre mere om.

Kom og få et par sjove dage, prøv dine evner som ingeniør, se en stor virksomhed indefra og oplev, hvordan du kan få indflydelse! Der bliver også tid til hygge og mulighed for nye venskaber.

Campen afholdes på engelsk, da Amanda, vores rollemodel er engelsktalende. Du behøver ikke at være flydende i engelsk, bare du har lyst til at lære. Vi er flere dansktalende til stede til at hjælpe.

Campen er sponsoreret af Poul Due Jensen Fonden (Grundfos).

VIGTIGE INFO:

Pris: Gratis, (inkl. overnatning og forplejning)

DATO: Den 24.-25. marts

Sted: Grundfos, Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro

Tid: Fredag kl. 16-19 og bagefter spiser vi aftensmad og hygger.
Lørdag fra kl. 9.30 – 15.00.

Overnatning: Vi overnatter på et Hostel i nærheden og sørger for transport frem og tilbage.

Antal deltagere: Der er plads til 16 piger

Spørgsmål kan skrives til Mette på: mm@high5girls.dk

Date

mar 24 - 25 2023
Expired!

Time

15:00 - 17:00

Location

Grundfos, Bjerringbro
Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro
QR Code